ULUSLARARASI : | |
---|---|
1 | Over-gastronomy: conceptualisation of the problems in gastronomy ŞENGÜL SERKAN,USTA DİŞSİZ SEVİM,UÇKAN ÇAKIR MERVE , Current Issues in Tourism, 2024 Uluslararası   Hakemli   SSCI   Özgün Makale |
2 | Çiriş Otunun Mutfak Kültüründeki Yeri: Bingöl İli Örneği (The Place of Çiriş Grass in Culinary Culture: The Case of Bingöl Province) KAYMAZ ELİF, USTA DİŞSİZ SEVİM , Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2023 Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
3 | Türkiye’deki Coğrafi İşaretli Yiyecek-İçecek Ürünlerinin Analizi USTA SEVİM, ŞENGÜL SERKAN , Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, 2022 Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
4 | Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi ŞİMŞEK AYKUT,GÜLEÇ ENES,USTA SEVİM , Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi, 2020 Uluslararası   Hakemli   SOBIAD, SIS, ISI, DRJI, J-GATE, Bilgindex   Özgün Makale |
5 | Çerkes Mutfağının Sürdürülebilirliği Üzerine Bir Araştırma: Sakarya İli Örneği YAMAN MELEK, USTA SEVİM , Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2020 Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
6 | TÜRK MİTOLOJİSİNDE VE İNANIŞLARINDA YİYECEKLERİN YERİ YAMAN MELEK,USTA SEVİM , Atlas Journal, 2018 Uluslararası   Hakemli   Eurasian Scientific Journal Index (ESJI)   Derleme Makale |
7 | GENÇLERE YÖNELİK KÜLTÜR TURİZMİ İSTANBUL TUR PLANLAMASI UYGULAMASI UYGUR AKYAY,USTA SEVİM,Kasap Nazlıcan , the Journal of Academic Social Sciences, 2017 Uluslararası   Hakemli   SOSYAL BİLİMLER ATIF DİZİNİ   Derleme Makale |
ULUSAL : | |
---|---|
1 | LABOR SUSTAINABILITY IN THE FOOD AND BEVERAGE INDUSTRY: CURRENT STATUS, CAUSES AND RESULTS USTA DİŞSİZ SEVİM, ŞENGÜL SERKAN , Erciyes Universitesi, 2023 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
2 | Analysis of Control Activities in Purchasing Process of Hotel Operations: The Case Of Sapanca USTA SEVİM, ŞENGÜL SERKAN , Journal of Management and Economics Research, 2022 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
İletişim
sevimusta@subu.edu.tr0393